Småbiler og annen morro...

Galskap i lite format.

Som voksen mann får jeg ganske ofte høre at jeg er nokså sprø, det være seg hundene vi driver med, at vi "kler oss ut og leker viking" eller som jeg skal skrive litt om her; jeg samler på småbiler...
Ikke hvilke som helst småbiler, nei-nei, det er snakk om Hot Wheels eller helst Johnny Lightning, forseggjorte små kopier av muskelbunter på 4 hjul.
Endel av disse er faktisk ganske så sjelden vare og betinger en god pris internasjonalt, dette til konas store frustrasjon de første årene... Hun innser nå at det er ikke så bortkastet alikevel... Vi er aldri i beita for en gave til en "guttebursdag".
Et lite knippe Mopar historie.

Mye flott her... For det meste Hot Wheels.

Som synes så samler jeg på en del annet også, som traktormodeller f.eks. Det er for det meste Siku og Brittains, men også Ertl og Universal Hobbies.
En og annen motor er det selvsagt også plass til, dette er museums modeller av en 427 Ford sohc, en 426 HEMI og en 350 Chevrolet smallblock.
Store saker i lite format, 1/32 skala.

En konge. En Elefant, og en mus...

Fem Zingers på rad, fra Johnny Lightning.

Peterbilt 379

Blant mine nyanskaffelser er denne utrolig forseggjorte trruck'en, tatt i betraktning at den er i 1/64 scale er den veldig detaljert. I tillegg kjøpte jeg med en bilfrakter så jeg har noe å plassere de "dyrebare" Mopar HEMI modellene på...
Dillemaet er bare nå at jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilke biler som fortjener plass på frakteren...

1/64 Peterbilt 379.